NYHEDSBREV - sommer 2016

'Dawning', 40x80, olie 'Time', 40x80, olie

Kære alle

Det har været en lidt stille vinter i atelieret med mange afbrydelser i malerarbejdet. Heldigvis har det været gode afbrydelser, nemlig nye 26 afsnit af mine tegnefilm "Hjørne Bjørne" (DR Ramasjang), hvor jeg udfolder det digitale maleri og senest et egagement i en "klassisk musikvideo" over Axel Borup-Jørgensens "Marin". På dette projekt fungerer jeg som en slags kunstnerisk konsulent for at give projektet et lag af noget "malerisk".

Begge projekter er stadig undervejs og dem arbejder jeg på sideløbende. Så var det en stille start, er der vist kompenseret rigeligt for dette nu. Dejligt!

 

NYT GALLERI OG UDSTILLINGER

Som det ofte er, kommer tilbud og muligheder i klumper og således også for mig. Udover de ovennævnte projekter, har jeg 4 udstillinger i kalenderen: 

BLs kunstforening, København,  1.juni - 4.juli 2016

RoS Gallery, Roskilde, soloudstilling,  8. juli - 2016.

Dronninglund Kunstcenter, med Vita Bente Pedersen, 14. august - 25. september 2016.

Liza's Gallery, Møn, soloudstilling, 15. oktober - 16. november 2016.

 

Og...som noget større og forhåbentlig langvarende, har jeg indledt samarbejde med RoS Gallery på Roskilde Havn, hvilket jeg har store forhåbninger til. Som du kan se overnfor lægger vi hårdt ud med en soloudstilling hen over sommerferien. Det bliver rigtig spændende at følge responsen.

 

NYE VÆRKER

Jeg vil naturligvis forsøge at holde trit og opdatere klumpvis med de nye værker efterhånden som de bliver klar, så kig forbi min side indimellem, lige som at jeg vil udsende invitationer til ferniseringerne, når de er mig i hænde.

Og ellers håber jeg bare at rende ind i nogle af jer til de forskellige ferniseringer go ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer!

 

Kærlig hilsen

Niels

PS: Jeg håber min udbyder har løst problemet omkring visning af nyhedsbrev i iOS 10+ ellers hører jeg rigtig gerne fra jer.