NYHEDSBREV - Efterår 2017

KÆRE ALLE

Så blev det efterår, selv om det føles som om sommeren aldrig rigtig kom igang. Men når der ikke sker så meget på vejrfronten, er det dejligt, at der sker meget andet andre steder.

SIDEN SIDST

NYE BILLEDER Sidens galleri er netop opdateret, så klik her og se det nyeste.

 

GALLERIER Mit samarbejde med Williams Fine Art Dealers i Massachusetts, USA, åbner sig stille og roligt. Det er enormt spændende at få respons på mit arbejde fra en anden kultur, for selv om de har rigelig med kyst derovre, har de generelt en anden tilgang til havmaleriet.

 

ARTPRIZE9 Jeg blev i foråret inviteret af en kollega, Shawn Kreuger, til at deltage i ArtPrize9, som hvert år løber af stablen i Grand Rapids, Michigan, USA. En hel by i et enormt kunstprojekt inden for al kunst og flere hundrede tusinde besøgende. Vores gruppe af landskabs- og havmaleri var velbesøgt og endnu bedre: Vi fik stor respekt fra de besøgende.

 

PROJEKTER Jeg har måttet udskyde planerne om min efterårsudstilling, da jeg pludselig blev inviteret til et spændende projekt, som involverer DR TV. Mere kan jeg desværre ikke sige lige nu, men vender tilbage, når tiden nærmer sig.

Henover sommeren har jeg af to omgange været involveret i et sjovt projekt med kunstnere, jeg aldrig har mødt, men udelukkende kender gennem netværket på Facebook: Én har taget et foto og en mindre gruppe fra forskellige steder i Verden maler så det samme motiv i egen tolkning og stil. Det kom der nogle fine billeder ud af og det første projekt, endte i The New Zealand Artist Magazine. Mine bidrag kan ses heunder.

ÅBENT ATELIER OG JULESALG

ÅBENT ATELIER Vi afholder et ÅBENT ATELIER, første weekend i november, 4. og 5., hvor man er meget velkommen til at komme forbi. Det vil mere være et arbejdende værksted end en udstilling, men der er altid nye ting at kigge på - og naturligvis kaffe, te og lidt lækkert.

Kig forbi og få en snak, vi holder åbent 10 - 15.

JULESALG Én - to - mange. Vi kan godt kalde det for en tradition, at vi holder et julemarked i Baghuset. I år er det i weekenden 2. og 3. december, hvor der er skruet op for hyggen og med det sædvanlige udbud af kunst, unika, håndlavet julepynt og kunsthåndværk. Vi pynter op, tænder op i brændeovnen, serverer juleknas og håber, at I vil kigge forbi.

Der er dømt julehygge 11 - 17  begge dage.

De bedste hilsner, Niels

Det er som altid muligt at besøge atelieret på torsdage eller efter aftale.