NYHEDSBREV - New Works og sommernyt 2017

15x15 cm, akryl på lærred.

80x80 cm, olie på lærred.

15x15 cm, akryl på lærred.

Kære alle

Tiden går stærkt og der sker hele tiden nyt. Derfor er her en opdatering på, hvad der er sket siden Nytår og hvad, der sker hen over sommeren.

 

Siden sidst

Gallerierne

Jeg har opsagt mit samarbejde med RoS Gallery i Roskilde. Derfor bedes al henvendelse omkring værker rettes til mig, enten på mail:

nielsvalentin.art@gmail.com eller på telefon +45 26705829

Når døre lukkes, åbnes nye og jeg har fået et samarbejde med Williams Fine Art Dealers i Massachusetts, USA. Et samarbejde, der lige er begyndt og som jeg håber meget på, kan give en en fin kontakt til det amerikanske marked, som er noget andelredes end det danske.

I forbindelse med galleriets årsdag, laver magasinet American Art Collector en artikel i juni-nummeret, hvor i jeg er repræsenteret med to billeder. Det er jeg naturligvis utrolig stolt over!

 

Udstillinger

Vi holder åbent for vores "New Works" udstilling over 2 dage i maj, da det som regel er svært at passe et besøg ind efter arbejdet i vores normale åbningstid. Derfor har vi valgt hhv. d.23. kl.16-20 og d.25. kl. 11-16. 

Jeg vil til sommer være repræsenteret på Liza's Gallery i Stege på Møn med nogle enkelte værker, for dem, som lægger vejen om.

Ellers har jeg ikke lige nu præcise datoer for udstillinger, de følger senere.

Det er naturligvis altid muligt at besøge atelieret på torsdage eller efter aftale, og i løbet af sommerferien ligeledes efter aftale. 

 

Projekter

Jeg er netop hjemkommet fra Malloca, hvor jeg har lavet et projekt om vores relation til havet. Resultatet vil blive udstillet i atelieret i løbet af efteråret, herom senere.

 

Bedste forårshilsner,

Niels